De ce online?

De ce sa cumperi produse de slabit online?

Daca nu ati mai cumparat si nu ati mai platit online, atunci trebuie sa stiti ca in Romania numarul celor care achizitioneaza produse online creste anual intr-un mod spectaculos! In anul 2011 peste doua milioane de romani si-au facut stand in fata calculatorului. Cumparaturile online reprezinta varianta cea mai simpla, comoda si ieftina. Va prezentam cateva avantaje de care vei beneficia atunci cand cumperi produse de slabit online!

Sunt ieftine! Pretul mult mai mic decat in magazinele de profil!

In general pretul produselor pe internet este comparabil mai mic cu cel din magazinele de profil. Si asta dintr-un motiv simplu: costurile pentru un magazin virtual sunt mult mai mici decat in cazul unui magazin normal, si implicit preturile vor fi mai mici in mediul online!

Garantia de retur!

Daca ai achizitionat un produs dintr-un magazin traditional si nu esti multumit este dificil de returnat, daca nu chiar imposibil (in cazul in care ai desigilat produsul respectiv)!
Pe internet lucrurile stau altfel:
Dreptul de retur in termen de 10 zile este reglementat de Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Pe internet cele mai multe magazine ofera extragarantii!

De exemplu puteti incerca cafeaua de slabit Cafeform Plus fara sa riscati nici un leu! Aveti la dispozitie 3 luni pentru a testa CAFEFORM PLUS fara nici un risc. Daca nu sunteti multumit de produs este suficient sa returnati cura comandata, inceputa sau chiar goala pentru a primi integral contravaloarea sa!
Acelasi lucru este valabil si pentru supa de varza CabbageForte.

Promotii, oferte speciale, cupoane de reduceri

Poti beneficia de promotii si oferte speciale, prin siteurile specializate.

Gasesti toate produsele intr-un singur loc! Este comod și simplu!

Nu trebuie sa iesi din casa si nu trebuie sa umbli prin magazine pentru a gasi produsul dorit. Poti achizitiona produsul pe indelete, din fata calculatorului!

Te poti documenta inainte de a cumpara!

Daca nu esti hotarat despre produsul pe care vrei sa il cumperi intr-un magazin real exista o singura posibilitate: intreaba vanzatorul! Parerea acestuia de cele mai multe ori va fi subiectiva, in interesul de a vinde produsul respectiv.
In mediul online lucrurile sunt total diferite!!! Poti citi reviewuri, poti afla pareri ale celor ce utilizeaza deja acel produs sau poti cauta cel mai mic pret pentru produs!

Lasă un comentariu