Night Detox Slim, eliminati toxinele usor, rapid si eficient

| |

4/5 - (4 votes)

1 plasture = 500 de grame de grasime expulzata

Slabiti datorita eliminarii toxinelor! Dupa un succes rasunator in Norvegia, tara in care a fost inventat, procedeul de slabire este disponibil acum si in Romania. Night Detox&Slim este un difuzor plantar progresiv de substante cu concentratie mare, ce functioneaza pe principiul detoxifierii organismului.

Cum functioneaza Night Detox&Slim?

Prin compozitia sa, plasturele actioneaza precum un magnet, atragand toate impuritatile din organism (metale grele, deseuri metabolice, toxine, chimicale), difuzand in acelasi timp substante hiperconcentrate ce ajuta organismul sa expulzeze grasimea.

detox slim

Cum slabim efectiv cu Night Detox&Slim?

Plasturelui Night Detox&Slim actioneaza in 2 etape:

1. Detoxifica organismul

Plasturii Night Detox&Slim contin: otet de lemn dulce (pentru capacitatea sa de reactivare a metabolismului), ioni negativi (atrag toxinele si grasimea din organism) si turmalina (are capacitatea de a diminua secretia de insulina si de a imbunatati calitatea somnului.

2. Pierdeti kilogramele excedentare

Incepand cu a-5-a zi, cand se vor fi eliminat 50% din toxinele din organism, veti slabi aproximativ 0,5 kg zilnic. Slabirea nu este miraculoasa, ci se datoreaza chitosanului continut de plasturi (o substanta extrasa din carapacea crustaceelor), ce permite grasimilor sa tranziteze sistemul digestiv, fara insa a fi absorbite de catre organism.

Cum se aplica plasturele Night Detox&Slim?

Inainte de culcare, aplicati plasturele Night Detox&Slim pe talpa curata si uscata.
Plasturele va actiona pe parcursul noptii, iar dimineata urmatoare, veti constata ca ati eliminat toxinele (culoarea maronie a plasturelui).

Avantaje ale folosirii plasturilor Night Detox&Slim

Contin numai ingrediente 100% naturale!
Pe langa faptul ca slabiti fara regim si fara exercitii fizice, NightDetox&Slim va imbunatateste starea generala de sanatate si somnul!

Previous

Programul de slabire ExtraFit

Cafeaua verde de slabit

Next

Un comentariu la „Night Detox Slim, eliminati toxinele usor, rapid si eficient”

Lasă un comentariu